Tuesday, September 8, 2009

Testimoni Dn Hans

Testimoni Dn Hans

Memberi tenaga tambahan dan kecantikan semulajadi

Walaupun baru 6 bulan menggunakan produk dnhans, namun banyak perubahan telah saya alami. Masalah kulit wajah kian berkurangan, pori-pori mula mengecil, kulit semakin halus malahan is turut meratakan tonasi wajah. Selain itu juga ia mengimbangi sistem dalaman serta memberi tenaga tambahan buat saya yang selalu kepenatan setelah seharian di lokasi.

MARISSA
Pelakon Drama Jelatang, TV3.

TESTIMONI

Kembalikan penglihatan yang kabur


Peningkatan usia selain menjadikan kulit mengendur, is turut memberi kesan kepada penglihatan dan pendengaran saya. Lewat usia 60an mata saya semakin kabur malahan terpaksa menggunakan cermin mata setiap kali ingin membaca. Anak telah menghadiahkan Dnhans pada hari ulangtahun saya 3tahun lepas. Sejak itu, setiap bulan saya dibekalkan oleh anak tersayang dnhans. Alhamdulillah, perubahan benar-benar saya rasai. Kini tanpa cermin mata pun saya boleh membaca, kulit yang kendur kembali tegang dan halus, badan terasa sihat dan segar.

Pn. Sabariah Yusoff


Merawat luka dan parut melecur

Setahun lalu, sebelah tangan saya bahagian kiri dari bahu ke hujung jari luka dan melecur dengan teruk akibat tertumpah minyak panas. Kesannya cukup ketara sekali kerana ia meninggalkan parut yang menakutkan sehingga saya terpaksa berhenti kerja akibat malu untuk berhadapan dengan orang luar. Saya hamper berputus asa kerana pelbagai produk telah digunakan untuk menghilangkan kecacatan tersebut namun tidak berjaya. Seorang kenalan lamamemperkenalkan saya dengan Dnhans. Beberapa bulan kemudian saya menyedari bahawa kesan parut semakin hilang malah kulit saya menjadi lembut dan gebu. Selain itu juga ia turut menghilangkan masalah lain seperti bintik-bintik hitam, jerawat dan lebam di bawah mata. Nyata Dnhans telah mengembalikan keyakinan pada saya untuk berhadapan dengan masyarakat luar. Terima kasih Dnhans.

Pn. Yusnita Ahmad Fauzi

No comments:

Post a Comment